Annons

Mumintrollet på teatern

På lördag vankas det barnteater på Landskrona teater.
Då kommer nämligen det ”riktiga” Mumintrollet på besök.
Vad kan hända när Sniff letar efter en blixt och i stället ramlar på en trollerihatt? Kan lilla My ställa till oreda med en sådan hatt och förstår Mumintrollet vad hokuspokus egentligen kan ställa till med, är frågor som förhoppningsvis besvarars.

Arrangerande Landskrona Riksteaterförening utlovar en härlig musikteater med alla de kända Muminsångerna komponerade av Erna Tauro och med levande musik av tre professionella musiker. Medverkande är Frida Sundström, Anna Källström, Lennart Lindblom, Stefan Blomquist, Christian Paulin och Max Åhman.

Annons
 

Pjäsen spelas klockan 12.00 på Landskrona teater och för information rörande biljetter går du in på Landskrona Riksteaterförenings fina och informativa hemsida – www.landskronariksteater.se.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser