Annons

Klart med rekryteringföretag för kommunchefsjobbet

Att rekrytera en ny kommunchef drar ut på tiden och kommunstyrelsen har nu förlängt kanslichef Stefan Johanssons förordnande fram till och med september.

Samtidigt har uppdraget att hitta en ny kommunchef gått till rekryteringsföretaget Lisberg.
– Nu kommer man att träffa de olika förvaltningscheferna och nämnderna för att plocka fram en kravprofil på den kommunchef vi vill ha, förklarar kommunalrådet Tutti Johansson Falk, (m) och det är inte bara en ny kommunchef efter sparkade Sergio Garay som drar ut på tiden, lika svårt tycks Barn och ungdomsnämnden att hitta en chef för den sociala verksamheten.
– Därför har vi anställt förre socialchefen Gunlög Stenfelt några dagar i veckan för att fungera som bollplank och sköta vissa löpande ärende, förklarar förvaltningschef Ylva Runnström som tillfälligt också fungerar som chef för den sociala verksamheten.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser