Annons

Rutinerade musiker släpper debut-cd

På lördag är det dags för ett gäng veteraner att åter träda fram i rampljuset. Det är skabandet Mobster som släpper sin första fullängds-CD och samtidigt passar på att spela.
– Det blir en releasespelning på Maddes och jag kan lova att vi kommer att ösa, säger Niklas Anderberg som spelar bas och körsångar.

Delar av Mobster var medlemmar i The Skalatones som firade stora triumfer för några år sedan. En del nytt blod har dock kommit in i bandet.
– Vi har två nya killar som sänkt snittåldern rejält, säger trummisen Peter Örtberg och berättar vidare.
– Vi är fyra killar som passerat 40-strecket och därför känns det fräscht att presentera två ungtuppar. Det är Tobias Jarl som lirar orgel och Joakim Torftgård som spelar trombon. De två övriga i bandet är Mikael Salonen, sång och gitarr samt gitarristen och körsångaren Anders Jeppsson.

Annons
 

Den nya skivan som bandet släpper heter The Knee Jerk Reaction och det är skivbolaget Amty Reckords som står bakom.
– Eftersom det inte finns några skivaffärer i Landskrona så rekommenderar vi att man köper skivan på www.amty.se. Närmaste affär som säljer är troligtvis Folk & Rock i Helsingborg, säger Niklas Anderberg.
– Men lättast får man tag på skivan om man kommer ner till Maddes på lördag och köper den där. Då får man ju dessutom höra smakprov från skivan.

Dörrarna till festligheterna slås upp klockan 21.00. Då äntrar reggaebandet Driz & The Alarms scenen och värmer upp publiken och cirka två timmar senare är det dags för Mobster att göra entré.

Mer info om bandet hittar samt lite smakprov på hur det låter hittar du på www.mobster-ska.com.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser