Annons

En halvtimmes vederkvickande lunchkonsert

Varje onsdag klockan 12.00 bjuder Landskrona församling på lunchkonsert i Sofia Albertina kyrka. Vid denna ständigt återkommande dag, tid och plats kan man få höra allt från klassiskt till lite lättare stycken av mera populär karaktär.

Idag och nästa onsdag bjuder Bengt Sydmark på orgelmusik. Sista onsdagen i månaden ger Bengt Sydmark en cembalokonsert, där närheten till publiken gör konserten till en personlig och informativ stund, då han kommer att varva musiken med presentationer av tonsättarna och lite historik kring verken. Just vid denna konsert medverkar även Jenny Bergh på violin.
– Lunchkonserterna vara cirka en halv timma, efter en denna avkopplingsstund med skickliga musiker och berömda tonsättare kan man glad och vederkvickt återgå till arbetet med vacker musik klingande i öronen, hälsar Hjördis Thelander, informatör vid Svenska kyrkan, Landskrona församling.

Annons
 

Följande lunchmusik bjuds det på i Sofia Albertina kyrka under återståendet av februari:

Onsdagen den 13 februari
Bengt Sydmark, orgel.

Onsdagen den 20 februari
Bengt Sydmark, orgel
Dessutom: Kl 15.30
Klockspel, Bengt Sydmark

Onsdagen den 27 februari
Bengt Sydmark, cembalo
Jenny Bergh, violin

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser