Annons

Leech provtränar med BoIS

I morgon kommer den amerikanske målvakten Jarrett Leech, att provträna med BoIS.
Han kommer att stanna någon vecka, säger sportchef Mats Aronsson. Nu är det inte ett alldeles nytt ansikte i klubben. Jarrett var en av de två amerikanska collegespelarna som var i BoIS förra sommaren.
– Jarrett visade redan då vilken trevlig kille han är. Han gjorde bland annat en halvlek i en u-lagsmatch, minns Mats Aronsson.

Att Jarrett Leech nu gör ett nytt försök i BoIS är mer eller mindre en slump. En av u-lagskillarna har bibehållit kontakten med amerikanen och visste att han just nu studerade i Köpenhamn och samtidigt som BoIS är på jakt efter en andre målvakt så passade det bra att bjuda in honom igen. Jarrett har bland annat testat i Bunkeflo och i Mabi.
Han har en härlig inställning till fotboll, poängterar Mats Aronsson som även varit i kontakt med Daniel Pode som förra året vaktade målet i Mabi.
– Här är dock inget klart med eventuell provträning, avslutar Aronsson.

Annons
 

I dag blev det också klart att BoIS söndagen den 24 februari möter Vejle på bortaplan. En match som förhoppningsvis ska kunna spelas på gräs. Men redan till helgen reser BoIS till Roskilde för att på konstgräs ta sig an svartvita Köge BK i årets första träningsmatch.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser