Annons

Spis för kropp och själ

I veckan är det säsongspremiär för Torsdagsluncherna på Landskrona teater.
För sjunde säsongen i rad öppnar vi upp för lunch med en enkel princip; Spis för kropp o själ, under rubriken ”En ospecificerad resa på en timme”. Vi blandar rått och opolerat med finstilt och vällagat, säger teaterkonsulent Håkan Persson som lyckats locka ett välbekant ansikte åter till Landskrona redan till säsongens första lunch.
Vi är mycket stolta över att kunna presentera Peter Oskarsson som vår första gäst. Han var som bekant mannen som var med och startade Skånska Teatern i Landskrona 1973. Peter har lovat att berätta teaterminnen från denna första period i Skånska Teaterns 30-åriga liv. En period som utan tvekan satte Landskrona på teaterkartan för alltid.

Tidpunkten och platsen är den samma som tidigare för torsdagsluncherna. Det vill säga klockan 12.00 i teaterrestaurangen och för att vara säker på att få plats gör man bäst i att boka sig på 0418-47 30 13. Till Peters historier inmundigas denna torsdag sparrissoppa med baguette, broccoli och löksallad.
– Vi avslutade fjolårssäsongen med en enkät till publiken. Och fann då att det finns läge att köra två favoriter i repris under våren. Dels är det poeten Lina Ekdahl som återkommer och det gör även filmaren Ingela Romare, säger Håkan Persson som även kommer att bjuda på ståuppkomiker och vårlig musik till sopporna framöver.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser