Annons

Falcons chanslösa

Landskrona Falcons hade inte mycket att hämta mot serieledande Mullsjö. Hemmalaget vann med hela 9-2 där siffrorna rann i väg i slutet då Falcons än en gång drabbades av onödiga utvisningar i slutskedet.

Falcons mål gjordes av Christian Persson och Anders Lindberg. Anders Lindberg valdes till Falcons bästa spelare och går från klarhet till klarhet i sitt backspel.

Annons
 

I nästa omgång möter Falcons Fagerhult på bortaplan och vinnaren av matchen tar en grepp om fjärdeplatsen. För tillfället ligger Falcons fyra i tabellen med 36 poäng och Fagerhult är femma på 34 poäng. I toppen av serien slåss Mullsjö, Älvstranden och Linköping som samtliga har 44 poäng. Det återstår nu tre omgångar av div 1 södra.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser