Annons

I förra veckan skrev vi om ”Rekordintresset för teatern”.
Idag höjer vi temepraturen ytterligare. Det står klart sedan Landskrona Riksteaterförening nu har engagerat tre av Sveriges mest meriterade sångstjärnor.

Den 24 maj, på Landskronadagen, kommer Siw Malmqvist, Ann-Louise Hanson och Barbro “Lill-Babs” Svensson att uppträda på Landskrona teater.
– Det blir även en föreställning på söndag den 25:e, hälsar en glädjestrålande, Tommy Olsson, ordförande i Landskrona Riksteaterförening.

Annons
 

Ingen av de tre damerna behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de tre haft runt etthundra låtar på svensktopppen sedan början av 60-talet. Både Lill-Babs och Ann-Louise kom med i oktober 1962 för första gången och bara fem månader senare tog sig Siw in med “Gulle dej”.

Att det skulle bli på just Landskronadagen var ett önskemål både från Riksteaterföreningen och Siw Malmqvist, som tillsammans arbetat fram förutsättningarna.
I dagsläget finns inga fler upplysningar rörande innehållet i showen, men vi förmodar att vi kommer att få höra massor av kända låtar från de tres enorma repertoar, säger Tommy Olsson och berättar att biljettsläpp blir det i början av mars.

Läs även: Rekordintresse för teater
Läs mer om Landskrona Riksteaterförening på deras hemsida >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser