Annons

KFF-målvakt provtränar med BoIS

På BoIS träningarna i veckan har ett nytt ansikte synts. Det är Kristianstad FF:s målvakt Dan Sadé som är i Landskrona och provtränar. Den storväxte och vältränade Sadé kan mycket väl bli den som ersätter lämnade Lee Baxter. Beslut tas redan i helgen, enligt sportchef Mats Aronsson.

Försäsongen rullar på och efter en intensiv träningsperiod som ”experterna” som följer i stort sett varje träningspass jämförde med förberedelserna inför delatgade i ”Iron man” så har BoIS i veckan tagit det något lugnare.
Men nästa vecka blir det tufft igen. Därefter ska alla vara fit for fight och då börjar vi finslipningen, sa tränare Anders Linderoth till Landskrona Direkt efter torsdagens träningspass.

Annons
 

Det är redan spikat att BoIS kommer att möta seriekonkurrenterna Åtvidaberg under sitt läger på Cypern i slutet av mars. Anders Linderoth hoppas dock på ytterligare en match.
– Det hade varit perfekt. Vi håller på att jobba med det just nu. Vem som kommer att stå för motståndet vet vi dock inte ännu. Vi ser gärna att motståndet är så bra som möjligt. Jag vet att en hel del finska lag från deras högsta liga är på Cypern då och det hade varit perfekt att möta något av dom.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser