Annons

Gallerian närmre en lösning?

Gallerian gapar tom. Ryktena har länge florerat om vad som ska komma att fylla tomrummet.

När Landskrona Direkt nyligen i enkätform frågade handlarna i stan vilken verksamhet man helst såg i Gallerian svarade många Åhlens. Men även förslag på allt från ett litet shoppingcentrum med variation av butiker till saluhall för mat fanns med bland förslagen.
Claes Ohlsson vore fint. Där finns allt för män. Men jag ser även gärna butiker typ Din Sko eller Sko-Rönne som säljer skor till anständiga priser. Eller varför inte Cassells som har kläder för mogna kvinnor till hyfsade priser, säger Peter Asteman på Bok & Papper.

Annons
 

Just önskemålet om Claes Ohlsson delar han med Landskrona citysamverkans VD Olle Anderberg. I dagens Landskrona Posten avslöjar han att inledande förhandlingar har påbörjats med butikskedjan. Något som dock förnekas från Clas Ohlsson.
– Vi släpper ingenting förrän kontraktet är skrivet, säger Bo Heyman till tidningen.

De som äger fastigheten är Annehem. Då förvaltningschef Lars Bengtsson får höra vad Anderberg sagt så blir han först tyst innan han tar till orda.
Det får stå för Olle Anderberg. Jag har inga kommentarer.

Lars Bengtsson medger dock att Claes Olsson hade varit en intressant hyresgäst i Gallerian.
Det hade varit kul. Det tror jag att alla tycker, säger Bengtsson.

Massor av önskemål – men bara inte tom!
Bland de 22 handlare som svarade på Landskrona Direkts enkät om handeln i Landskrona fanns även förslag på välkända kedjor som JC, Intersport, Kicks, Gallerix, Kjell & Company, Urban Outfitters, Systembolaget , Indiska och Skivlagret. Andra förslag var en biblioteksfilial, en inredningsaffär, en ny pub/krog/restaurang, hobbyaffär, hälsokost, spa och massage, friskvård i allmänhet och en resebyrå.

Anneli Heiskanen på Marc sammanfattar nog vad de flesta handlare i Landskrona känner när hon säger.
– Vad som helst men inte tom.

Landskrona Direkt har försökt nå Olle Anderberg utan att lyckas.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser