Annons

Före detta lärling blir chef över lärare Cirkeln är sluten. Frisören Catarina Ruler är tillbaka hos sin läromästare Jan Stanryd. Från och med måndag så är det dock hon som basar.

Efter 38 år som ägare till den anrika frisörsalongen Adams Klippotek lämnar Jan Stanryd från och med måndag över chefsskapet. Det är en tidigare lärling till Stanryd som nu tar över ansvaret.
– Jag gick tre år som lärling hos Jan med start 1979 och sedan var jag hos honom i ytterligare åtta år, säger Catarina Ruler.
Under den gångna veckan har hantverkare målat och donat i lokalen som kommer att få en rejäl ansiktslyftning. Nytt blir också namnet. Från och med öppningsdagen hörs namnet Curl Up & Dye då man ringer och beställer tid.

Jan Stanryd har under alla åren upparbetat en trogen kundkrets och dessa kan pusta ut. Saxen stannar i de flinka händerna ett tag till.
– Jag kommer att ha en stol hos Catarina men det är hon som kommer att basa, säger Stanryd och skrattar åt solskenshistorien.
– Jag kommer nog dock att dra ner några timmar i veckan till en början och sedan eventuellt några dagar. Men när det blir får vi se, avslutar Stanryd.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser