Annons

Inget spår efter Lidl-rånare

Polisen har idag inget spår efter den unga man som på måndagskvällen rånade Lidl på en okänd summa pengar.
– Vi vet bara att han försvann springande i riktning mot ICA Kvantum och stationen. Viss media säger att han tagit tåget men vi har idag inget belägg för att så skulle vara fallet, säger Kent Johansson på Landskronapolisen.

Polisens arbete att lyssna genom vittnesmålen samt studera de filmer som tagits med övervakningskamerorna på Lidl fortsätter under tisdagen.
– Vår förhoppning är att vi därigenom ska kunna identifiera gärningsmannen. Vi tar också tacksamt emot tips från vittnen till rånet eller andra som vet något om händelsen, säger Kent Johansson och hänvisar till telefon 0418-114 14.

Annons
 

Något samband mellan måndagens händelse och de andra rån som ägt rum den senaste tiden ser inte Johansson i dagsläget.
– Det är för tidigt att säga. Vi utgår alltid från den enskilda händelsen innan vi jämför med andra. Skulle vittnesmål eller andra omständigheter stämma överens med andra rån så ser vi det ganska snabbt.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser