Annons

Succé i ”debuten” för Lindgren – men tråkig eftersmak

Rasmus Lindgrens återkomst till Ajax kunde inte börjat bättre.
Den 23-årige Landskronakillen svarade för en helgjuten – för att inte säga fantastisk- insats i 3-0-segern mot Feyenoord på söndagen. I matchen som räknas som den holländska ligans största prestigemöte gör Lindgren en makalös framspelning, då han läckert lobbar fram bollen till Klaas Jan Huntelara avslutande mål.

Tråkigare då att Rasmus Lindgren idag tvingades meddela förbundskaptenerna att han har en känning i baksidan av låret och därmed måste lämna återbud till landskampen mot Turkiet. För Lindgren hade turkietresan med största sannolikhet inneburit landslagsdebut, något som nu får vänta.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser