Annons

BoIS nobbar finsk målvakt

Målvakten som BoIS testade under en period höll inte måttet. Den 22-åriga finske u21-landslagsmålvakten Aapo Kiljunen åkte hem i onsdags och idag kom beskedet från klubbledningen att man nu kommer att leta vidare efter en andramålvakt.

Det blir inte heller något med supertalangen Joe Sise som idag spelar i Snöstorp/Nyhem.
– Han vill först avsluta sina gymnasiestudier innan han flyttar och det har vi naturligtvis förståelse för. han har ju trots allt bara denna terminen kvar, säger BoIS sportchef Mats Aronsson till Landskrona Direkt.
– Vi kommer dock att fortsätta att hålla ögonen på honom och förhoppningsvis så spelar han i BoIS en vacker dag.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser