Annons

Flera inbrottsförsök i natt Polisen letade efter inbrottstjuvar under natten mellan torsdagen och fredagen. På bilden har de hjälp av en hund som sökte i området kring Vattenverksallén och Vasagatan. Foto: Läsarbild

Under kvällen och natten till torsdagen har ett flertal privatpersoner och även företag haft inbrottsförsök och polisen har haft ett styvt jobb i sökandet efter gärningsmännen.
– Det rör sig mest om försök till inbrott. Ett fullbordat kan vi dock rapportera om. Detta inträffade på Tingvägen i Glumslöv. Annars rör det sig uteslutande om försök till inbrott, säger Roland Friberg på Landskronapolisen.

Sammanlagt rör det sig om sex inbrottsförsök som inträffat sedan i gårkväll. Två av dessa ägde rum på Stormgatan och övriga var på Vattenverksallén, Stora Norregatan, Pjäsgatan och Östergatan.

Annons
 

Polisen har gripit en ung man och räknar med att gripa fler inom det närmaste
– Vi har gripit en kille född 1988 som är misstänkt för försök till inbrott på Stormgatan. Dessutom har vi misstankar på ett flertal håll. Vi vet bland annat att den nu gripne inte jobbar ensam. Vi har goda förhoppningar om att gripa fler, avslutar Roland Friberg.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser