Annons

Lindgren i landslaget

Rasmus Lindgren har haft och kommer att få en minst sagt hektiska vecka. I söndags var han lagkapten i sin sista match med FC Groningen, 1-1 mötet mot Feyenoord. På måndagen var det läkarundersökning och kontraktskrivning med Ajax och igår togs han ut i landslaget. Landskronakillen är en av två debutanter till fotbollslandslagets match mot Turkiet i Istanbul i nästa vecka. Den andra är förövrigt tidigare lagkompisen Marcus Berg.
Innan landslagssamlingen har Rasmus Lindgren en del att stå i. Redan ikväll väntar något av en seriefinal då Ajax med Rasmus i truppen tar sig an tabellettan PSV. På söndag är det sedan match igen mot Feyenoord. Återstår att se om Rasmus spelar även då.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser