Annons

Veckans läsarbilder

Med- och motljus, mysigt och mögväder, men inga människor hittar vi i senaste skörden av läsarbilder. Senaste veckan har vi haft ovanligt många insända bilder, varför mängden refuserade också är större. Ni som inte kom med denna gång ska trots det ha ett stort tack och fortsätt skicka. Skicka en bild du med, skriv ”Veckans bild” i ämnesfältet och mejla den till info@landskronadirekt.com.

Annons
 

Med Nyhamn som bakgrund tar Tristan sig en liten paus i nallens famn.
Foto: A
nnika Vedlund.


I samband med oljeutsläppet i Köpenhamns hamn åkte Ingmarie Turesson ut till Ålabodarna för att se så att inga skador hade uppkommmit.
– Där såg så rent och fint ut. Hoppas det förblir så, hälsar fotografen.


… så fick vi refuserat honom också men den omöjlige Piotr Koppe fick trots allt med två bilder här samt en som ”Veckans bild”. Vinglaset med rester av vin köpt på Systembolaget i Landskrona (däri finns anknytningen till L-a ) låter vi vara opublicerad men Skymning i Borstahusen samt…


…Kasernplanens upplysta träd är riktigt bra.


En ‘motsolsbild’, tagen på Hven hörom veckan av Anderz Flinth.


– Här kommer en bild på gumman i Borstahusen. Kanske lite för mycket fotograferad, men jag blev nöjd med bilden, hälsar Christoffer Jeppsson.


Sofie Turensson
har åter skickat ett gäng bilder. Denna gillade vi bäst.


Fotot togs uppe på Vadensjö Gårds högsta punkt av Stefan Andersson och visar Landskronas vattentorn nästan på rad i ett läckert och spännande ljus. En helt fantastisk bild som dock fungerar bäst i stort format.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser