Annons

Fyra medaljer på Big Bang

Landskrona Asiatiska Förening ställde upp med fyra fighters på Big Bang i Ängelholm och Landskronas representanter tog hem ett guld och tre silver.

Katarina Pettersson gick en revanschmatch i fullcontact -52kg mot en fighter från Ängelholm. Matchen blev jämn där båda tog och gav sparkar och slag. Katarina fightades tyngre och mer koncentrerat än vanligt och använde sig mycket av boxningen. Hon växte med uppdraget och blev bättre för varje rond. En mycket bra prestation som tyvärr inte räckte riktigt ända fram, en seger för motståndaren vilket gav Katarina ett silver.

Annons
 

Andreas Dimmer deltog i sin andra tävling i kickboxningssammanhang men debuterade i en ny stil, kickboxning med låga sparkar. Han tävlade i -63 kg mot en fighter från Ängelholm. Andreas gick in med mycket vilja och gjorde mycket bra ifrån sig, med både sparkar och slag. Orken räckte inte ända fram vilket ledde till förlust för Andreas som dock kunde glädja sig åt ett silver.

Marcus Johansson debuterade i fullcontact -91 kg mot en fighter från Göteborg och gjorde en mycket bra match. Första ronden var mycket jämn men i andra ronden hade Marcus hittat sin stil. I mitten av denna rond slog Marcus ned sin motståndare och efter detta ökade Marcus intensiteten i sin boxning och gav inte motståndaren någon chans att komma in. Motståndaren kastade in handduken i sista hälften av andra ronden och Marcus avgick med segern.

Edwin Pettersson gick i -63 kg och mötte en fighter från Malmö i en fartfylld match. Edwin jagade motståndaren med sparkar och slag men hade svårt att hitta rätt distans i första ronden. De senare ronderna gick bättre och Edwin fortsatte på det inslagna spåret av högt tempo. Resultatet blev en mycket jämn match där Edwin dock fick se sig besegrad med knapp marginal.

Om föreningen:
Landskrona Asiatiska Förening är en kampsportsförening med kickboxning på programmet. Föreningen har funnits i Landskrona sedan 1989 och har haft många tävlingsframgångar med bland annat flera medaljer vid VM och SM i kickboxning samt SM, EM och VM i wushu (kungfu).

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser