Annons

Tio ouppklarade rån på lite drygt två månader

Sedan den 7 november har inte mindre än tio väpnade rån utförts i Landskrona. Nedan har vi sammanställt dessa samt länkat upp de artiklar vi skrivit i samband med rånen.

7 november – två beväpnade och våldsamma män rånar Ateljé Bern. Dessa flyr på moped. En del av bytet återfinns senare vid Slottscaféet.

Annons
 

14 november – rånades Danielas spel- och tobaksbutik på Eriksgatan av två maskerade och beväpnade män.

22 november – är det Coop på Västra Fäladen som rånas. Åter beskrivs rånarna som två unga män beväpnade med pistolliknande föremål.

14 december – Banken på Västra Fäladen utsattes strax efter klockan 10 på fredagsförmiddagen för ett rån. En ensam gärningsman flyr maskerad genom Karlslund på cykel.

20 december – rånas Leksakshuset på Timmermansgatan strax innan stängningsdags. Åter lyder signalementet två unga män beväpnade med kniv och pistolliknande föremål. Att det i butiken fanns såväl vakt som övervakningskamera hindrade inte förövarna.

30 december – råkar Videomix på Eriksgatan illa ut. Åter är beskrivningarna detsamma som tidigare. Två rånare, en med kniv en med pistol, båda maskerade.

16 januari – dubbelrån på Karlslundstorget.
Två yngre maskerade män rånar först Nettobutiken på Karlslundstorget och direkt efter rånade samma män även kiosken intill.

18 januari – Swedbanks kontor på Järnvägsgatan rånades på fredagen av en ensam yngre man som flyr från platsen på en moped.

21 januari – rånförsök mot Centrumbingo

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser