Annons

Dubbelrån på Karlslundstorget

Den senaste tidens trend med rån i Landskrona håller i sig. De senaste två inträffade samtidigt strax innan klockan 19.00 på onsdagskvällen. Det var två maskerade män som först rånade Nettobutiken på Karlslundstorget och direkt efter rånade samma män även kiosken i samma byggnad.
Männen bar pistolliknande föremål samt kniv vid rånen och var mörkklädda. Vittnen uppgav för polisen att det troligtvis rörde sig om yngre män i åldern 15-20 år.

Efter rånet ska gärningsmännen ha försvunnit till fots över torget. På vägen tappade de delar av bytet vilket bestod av en i nuläget okänd summa kontanter. Pengarna rånarna tappade har dock inte kommit polisen till handa eftersom ett par kvinnor tog upp dessa och försvann även de. Både rånarna och kvinnorna finns filmade av övervakningskamera.

Annons
 

Polisen har i nuläget ingen misstänkt, varken för rånet eller den efterföljande stölden.
– Vi fick inte upp några spår efter rånarna och tjuvarna igår. Därför ska vi nu sätta oss ner och studera filmerna från övervakningskamernan, säger Mats Härle, inre befäl på Helsingborgspolisen.
– Det är också förtidigt att dra några slutsatser om att rånet skulle vara utfört av samma gärningsmän som de i vintras och höstas.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser