Annons

Sofiero Slottsrestaurang tar över Slottscaféet

I somras stod anrika Slottscaféet i Landskrona tomt. De enda dagarna det var öppet var under Allsångskvällarna. Nu står det klart att det blir både kaffe, nybakat och god mat i år. Det är Sofiero Slottsrestaurang som i april slår upp portarna på caféet.
– Vi har kommit fram till en bra uppgörelse som gör att vi kan satsa själv också, säger Kenneth Nemrin som driver Sofiero Slottsrestaurang idag. Meningen är att man på Slottscaféet ska kunna få allt från en frukostbulle till lunch och sedan även en bra bit mat senare på kvällen.
– Vi kommer att ha bra mat till bra priser. Vad vi förstått så är det många äldre som kommer hit och de är en kundgrupp som vi kommer att ta väl vara på, säger Kenneth Nemrin och fortsätter.
– Det betyder dock inte att vi inte kommer att ha något för de yngre. Tvärtom. Vi vill att Landskronaborna ska hitta tillbaka hit. Parken har oerhörda möjligheter och vi kommer nu att ta kontakt med såväl LandskronaPlus som Kulturförvaltningen för att höra hur vi ska kunna ha ett bra samarbete.

Exakt när caféet öppnar vet inte Kenneth Nemrin.
– Vi siktar på att slå upp portarna i april. Sedan kör vi på och det är inte omöjligt att vi försöker hålla öppet året runt, avslutar krögaren.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser