Annons

Burger King till Landskrona?

Sedan ett par år tillbaka har lokalen på Rådhustorget 5 stått tom. Utrymmet, som tidigare inhyste en biljadsalong, håller som bäst på att rivas ut samtidigt som har man gjort ett hål i taket, allt för att skapa rymd i lokalen.

Vad Landskrona Direkt erfar så är det hamburgerkedjan Burger King som ska flytta in.
Lars Bengtsson, förvaltningschef på Fastighetsägaren Annehem, bekräftar att han tidigare varit i kontakt med hamburgerkedjan och att han gärna ser att de flyttar in. Men att något skulle vara klart dementerar han.
– Ingenting är klart. Vi håller just nu på att riva och se över lokalen. Att öppna en restaurang är en helt annan sak än att öppna en butik. Ett restaurangkök påminner mer om en industrilokal än en affär, säger Bengtsson till Landskrona Direkt.
Klart är dock att något är på gång.
– Jag kan inte lova något med det är vår förhoppning är att presentera en hyresgäst inom en månad, avslutar förvaltningschefen.

Annons
 

Landskrona Direkt har försök att nå ansvariga på Burger King för en kommentar utan att lyckas.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser