Annons

Polischef avtackades

På måndagseftermiddagen var det många som var på polishuset för att avtacka och lyckönska Tom Jensen som i och med eftermiddagens pass gjort sitt i Landskrona efter fem år som närpolischef.
– Det har varit en mycket lärorik tid och jag har många här att tacka för mycket, sade han när Landskrona Direkt tittade in på eftermiddagen. Tom Jensen kommer från och med idag att arbeta som biträdande chef för den nyinrättade Sydsamstaben med stationering i Malmö.

Bland de som avtackade Tom Jensen fanns bland annat polisledningen från Helsingborg, kommunledningen, representanter från olika partier, representanter från räddningstjänsten i Landskrona samt naturligtvis personal från polisstationen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser