Annons

Arbetslöshetssiffrorna fortsatt neråt

Arbetslöshetssiffrorna fortsätter att dala i Landskrona.
Strax innan jul redogjorde vi för att de lediganmälda jobben hade ökat med hela 61 procent jämfört med året innan. Nu visar statistik för december att arbetslöshetssiffrorna fortsätter att dala. I december 2006 fanns det i Landskrona 988 öppet arbetslösa medan siffran för samma period 2007 var 835.
Idag finns 3064 personer inskrivna på AF i Landskrona.
– Då pratar vi om siffror som innefattar alla, alltså både öppet arbetslösa, personer i arbetsmarknadspolitiska åtgärder och personer som arbetar, med eller utan stöd, poängterar Malin Olsson, arbetsförmedlare vid arbetsförmedlingen i Landskrona.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser