Annons

Superligaspelare hoppas på Falcons

På torsdag drar seriespelet igång igen efter juluppehållet för Landskrona Falcons. Stans enda elitlag bland vinteridrottarna har gjort en överraskande bra höstsäsong och kämpar som nykomling vidare i toppen av division 1 södra.

Laget får gärna knipa förstaplatsen, åtminstone om man frågar spelarna i Superligan. Enligt en undersökning som Innebandymagazinet låtit göra bland 175 spelare i superligan är Falcons den mest önskvärda klubben att avancera från division 1 södra.

Annons
 

Så här röstade spelarna:
Södra serien
1) Landskrona
2) Hide-a-lite Mullsjö
3) KFUM Linköping

På torsdag startar serien med ett derby mot Engelholm. Matchen spelas i Landskrona Idrottshall och startar klockan 19.19.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser