Annons

Söderberg gratulerar 100-åringar

Under onsdagen är kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg runt på stans äldreboenden och gratulerar de som under året fyllt 100 år eller mer. Äldst av de fem som hälsades på var Anna-Lisa Häggvall på Föreningsgatans Äldreboende som den 4 maj fyllde 102 år.
– Det är en mycket pigg dam. Det är härligt att träffa henne, säger Söderberg.

Anna-Lisa är själv överväldigad över uppvaktningen och berömmer Söderberg efter att han sjungit en sång.
– Vilken bra röst du har. Det var kul att ni kom, sade Anna-Lisa och log med pigga ögon.

Annons
 

De övriga som gratuleras under dagen är Olga Maria Kjellberg 100 på Kopparängens servicehus, Alice Larsson 101 och Rut Valborg Svensson 101 på Skiftesvägens Äldreboende samt Inez Martina Jeppsson 101 på Rönngården i Asmundtorp.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser