Annons

Dagens jultomte: Susanne Tegnér

Susanne Tegnér, eller Sannemaggan som de flesta säger i supporterklubben Black & White har avverkat sitt första verksamhetsår som ordförande i föreningen.

Om någon i BoIS-truppen skulle få vara tomte hemma hos dig, vem skulle det då vara?
Då skulle jag välja Norell för han ser ut och kunna vara en kramgo tomte och sen fick han ju inte vara med så mycket i fjor så då kan han väl få tomta i alla fall.

Annons
 

Vad är du mest stolt över att ha uträttat under 2007?
Att vi i Black & White gjorde ett försök tillsammans med västra läktaren till att få igång en gemensam klack. Det gick ju bra i början men efterhand som BoIS resultat inte gick vårt håll så gjorde klacken inte det heller. Men skam den som ger sig. Det kommer fler tåg (dock inte lussetåg…höhöhö)

– Och så e jag stolt över att vara ordförande till så många trevliga BoIS supportrar.

Rimmar du på dina paket?
– Det är inte lönt. Dom jag handlar julklappar till har så jäkla brådis att få upp dom så dom hade aldrig haft tid att läsa.

Årets julklapp i Landskrona blev ett BoIS-badlakan där kan du kanske få till ett?
Det é inte gelé utan frotté. Har ränder och é till händer.

Vilken tror du är tomtens favoritsport?

– Det måste vara fotboll. Rund som en boll om magen. Små bollar till kinder och så rullar han oftast fram, åtminstone rent storleksmässigt.

Har du plastgran?
Ja, en pyttepytte liten bara för att det ska vara lite juligt. Jag har för mycket blommor och vill inte dom ska ta skada av granen. Dessutom behöver man inte vara så många när man ska dansa runt den heller. Min systers hund kan inte låta bli kulorna heller och på så sätt får hon ingen chans …hehehe, elakt.

Vilken mat är bäst på julbordet?
Sill och ägg är det klart bästa. Men på själva julafton har man varit på så många julbord så då är man nästan trött på det. Julbordet nere hos Poul på Seglarn är en hit. Där blir det lite annorlunda saker på bordet eftersom det är danskt julbord.

Handen på hjärtat, rullar du köttbullarna själv?
Japp, det gör jag och hinner inte jag så får en annan mamma göra det. TACK MAMMA Tilläggas ska att hon heter inte Scan.

Vem ska du ge julklappar till?
Jag ska ge till mina och min systers barn (hur kan man önska sig presentkort på IKEA men jaja…nån ska ju ha det). Min mor och far och så lite kamrater som aldrig kommer undan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser