Annons

Lejonet stod emot

Redan efter fyra minuter spel i mötet Limhamn – Lejonet hade dörren till utvisningsbåset öppnats fyra gånger. Denna gången var det dock Lejonet som kunde dra nytta av den tuffa matchinledningen. I powerplay hittade Magnus Hermansson en lucka mellan målvaktens ben och gästerna kunde ta ledningen. Lejonets övertag höll i sig mot serieledarna och drygt halvvägs in i perioden var det åter dags för spel i powerplay men en bjudning från Ted Mihalek i Lejonetmålet gör att ställningen blir 1-1.
– Lite synd i det läget att bjuda in Limhamn i matchen, anser Torbjörn Torpling som även skulle få se ytterligare ett Limhamnsmål innan periodpausen.

Andra perioden börjar som första med hemmaspelare i utvisningsbåset och Magnus Hermansson i målprotokollet. 2-2 men det oavgjorda resultatet stod sig inte länge, för 19 sekunder senare tar hemmalaget åter ledningen och två miuter senare var ställningen 4-2.

Annons
 

– Vi hängde med i två perioder men sett till hela matchen så var segern rättvis. Limhamn var vassare i sina avslut, konstaterar Torbjörn Torpling sedan Limhamn gått ifrån i tredje perioden och till slut vunnit med 7-2.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser