Annons

GF Idrott Konståkning i medvind

Under förra vecka gav GF Idrotts konståkningssektion en julshow på is kallad ”Nalles resa mot julen”. Utöver föreställningar för allmänheten så hade cirka 1000 elever från grundskolor och förskolor bjudits in för att ta del av showen. Från Ven hade elever och personal på Hvensförskola/Uranienborgsskola tagit sig till Karlslundshallen för en timmes underhållning.
Det är höga betyg från oss alla, intygade förskollärare Eva Billberg.

GF Idrott Konståkning är en förening i medvind.
I förra veckan skrev vi hur Sparbanksstiftelsen uppmärksammat verksamheten och nyligen tog Caroline Petersson SM-silver i klassen Ungdom 13.
– Vi har dessutom fått klartecken från Kultur- och fritidsnämnden att vi även denna säsong kommer att få genomföra den för oss så viktiga förlängda issäsongen mellan mitten på mars och mitten på maj. Det är under denna tid vi förbereder nästa säsong, tränar in nya program och svårigheter och resultatet av den förra upplever vi mycket påtagligt just nu, säger Helene Karlsen från föreningen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser