Annons

Derbyförlust för Falcons

Det har gått grus i maskineriet för Falcons. I helgen blev det förlust mot Röke med 7-8 på bortaplan i Tyringe. Matchen började dock bra för Falcons som tidigt tog en 2-0 ledning. När Röke sedan gjorde fyra mål på knappa fyra minuter i första perioden fick Falcons det allt svårare, då man fick jaga kvittering matchen igenom.

Med dryga sex minuter var kvar att spela kvitterade Falcons till 7-7. Röke hann med att göra ett avgörande om än omdiskuterat mål i slutskedet av matchen då hemmalagets Johan Ågren slängde sig fram och liggande i luften kunde slå bollen i mål.
– Fötterna får absolut inte lämna golvet i innebandy, men domarna blundade för detta och Röke gick vinnande ur striden, konstaterar Falcons sportchef Petri Manu.

Annons
 

Nu kommer ett efterlängtat juluppehåll för det unga Falconslaget. Nästa match spelas torsdagen den 10 januari då det väntar derby mot Engelholm i Landskrona idrottshall.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser