Annons

Esbjörnsson: – Vi kräver bara rättvisa

Under onsdagen fortsätter IF Metalls Rättvisevecka med materialutdelning på Landskrona och Eslövs järnvägsstationer. Klockan 12.00 avhåller avdelningen torgmöte i Landskrona med materialutdelning samt tal av IF Metalls Förbundsordförande Stefan Löfven och vice ordförande i kommunstyrelsen Niklas Karlsson (s). Under eftermiddagen kommer förbundsordförande Löfven att göra arbetsplatsbesök på Haldex Traction och Haldex Brake.

– IF Metall har inlett ett långsiktigt och aktivt opinionsarbete för att få en Socialdemokratisk valseger 2010 och förbundsstyrelsen har efter krav från medlemmarna tagit initiativ till kampanjen ”Vi kräver bara rättvisa”. Tillsammans kan vi förändra och under hela veckan tar vår avdelningen krafttag med mängder av aktiviteter, säger Jonas Esbjörnsson, fackligt politiskt ansvarig i avdelningen när han står på gågatan och delar ut material till förbipasserande.

Annons
 

– Medlemmar är oroliga inför framtiden och starkt kritiska till regeringspolitiken. Det visar den undersökning som gjorts bland 5 300 av våra medlemmar. Vi accepterar inte att våra medlemmars villkor försämras, säger avdelningens ordförande Jan Svensson.

Vi är många som är minst sagt förbannade över Moderaterna och högeralliansens politik som slår oerhört hårt mot dem som har det svårast i samhället för att istället gynna de högavlönade och välbeställda, poängterar kampanjansvarige Jonas Esbjörnsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser