Annons

Som ensam ägare arbetar Fredrik Nilsson vidare med att profilera restaurangen på Strandpaviljongen. Under hösten har jazzklubben förlagt några av sina jazzkvällar till Strand och närmast handlar det om en 60-talsafton med välkända Beatstones.
– Jag tror att det kan ta något eller några år innan man hittar den riktiga profilen, förklarar Fredrik Nilsson som tillsammans med Jörgen Ingelsson drog i gång verksamheten för ett drygt år sedan.
– Jörgen ville gå vidare och jobbar nu som kock i Thailand, så nu kör jag själv, förklarar Fredrik Nilsson som också driver Walters i Borstahusen sommartid.
– Men den rörelsen försöker jag sälja för att kunna koncentrera mig helt på Strand. Men just nu ligger försäljningsarbetet nere, vi startar igen i februari, mars, förklarar han och konstaterar samtidigt att Strand lever kvar i medvetandet hos Landskronaborna.
– Man tycks tro att man måste klä upp sig för att komma hit, men så är det faktiskt inte även om man gärna får vara snyggt klädd, berättar han med ett leende och satsningarna på temakvällar är något som regelbundet skall återkomma.
– Dessutom räknar jag med att jazzklubben fortsätter till våren, förklarar Fredrik Nilsson som hoppas att Strand skall ha sin plats på nöjeshimlen också i framtiden, i synnerhet efter alla de protester som hördes när krogen fick dela uppmärksamhet med en skönhetssalong.

Julborden går bra
– Vi har bra beläggning på våra julbord och till sommaren räknar jag med att köra med lite mer livemusik och kanske också stand up comedy, Strand är perfekt för den typen av underhållning, betonar Fredrik Nilsson som förutom restaurangverksamheten också driver catering med Strand som bas.
– Eftersom köket här är så stort passar det bra, förklarar han och bland kunderna finns Landskrona BoIS och Curlingbanan, för att ta några exempel.

Annons
 

Till våren räknar Fredrik Nilsson med att få sålt Walters i Borstahusens hamn för att sedan helt koncentrera sig på Strand.
– Här finns att göra så det räcker, avslutar han med ett leende innan det är dags att ta itu med förberedelserna till kvällens julbord.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser