Annons

Hawaii-hockey av Lejonet

En vinst, en förlust, det blev helgens facit för Lejonet.
På fredagen bjöds det på Hawaii-hockey i Tingsryd där Lejonet till slut kunde vinna mot Eagles med 8-7 efter att man tagit kommandot i första perioden och vunnit den med 4-2.


Derby mot Åstorp

På söndagen väntade sedan ett tufft Skånederby mot Åstorp. Innan matchen skilde endast en poäng mellan lagen och vinnaren skulle få ett gyllene tillfälle att hänga på i toppstriden.
Första perioden bjöd på ställningskrig och ganska andefattig hockey. I andra perioden gör lagen vars ett mål.
1-1 inför tredje perioden och båda lagen väljer att spela på det andra lagets misstag.
Det blir tyvärr vi som gör det. Åstorp gör 1-2 knappt halvvägs in i perioden. Då flyttar vi fram spelet och skapar ett par chanser dock utan resultat. Åstorp tar istället vara på sina chanser och gör 1-3 när drygt fem minuter återstår av matchen. Dryga minuten kvar gör vi ett sista desperat försök att komma ifatt och tar ut målvakten men Åstorp sätter spiken 19.21 när man gör 1-4 i tom kasse, berättar Torbjörn Torpling från Lejonet.

Annons
 

– Åstorp var det bättre laget denna afton. Vi föll dock med flaggan i topp. Kanske ett par mål för mycket men Åstorp vann skotten med hela 46-21, det säger en hel del, säger Torpling och passar avslutningsvis på att dela ut extra plus till målvakt Ted Mihalek.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser