Annons

Bilder från Nightcap

Redan under eftermiddagstimmarna var det välbesökt i idrottshallen när årets upplaga av Nightcap avgjordes på lördagen. Framåt småtimmarna var det i vanlig ordning fullknökat. Turneringen bjöd i år på ett nytt lag i FK Besa som det skulle visa sig hade bra stöttning från läktarhåll.


Borstahusens BK svarade åter för ett förträffligt arrangemang, lite svårare hade man det på plan då man hamnat i ”dödens grupp”. Två segrar blev det och man hamnade pinnhålet över LSK som gjorde sin sista Nightcap. LSK går som bekant ihop med Bolton efter nyår och bildar den nya föreningen Karlslunds BK. På bilden spelar Landora-Härslöv. En match som de rödklädda vann med 2-1.

Annons
 


BoIS-Besa på förhand en intressant match. Var det här gruppsegern skulle avgöras? Nu kunde BoIS tämligen enkelt vinna med 5-1 och ta hem gruppen förre Asmundtorp och Landora med Besa på en hedrande fjärdeplats. I semifinalen bjöd sedan BoIS på fantastiskt fin inomhusfotboll då BK Fram besegrades med hela 6-0. BoIS var därefter storfavoriter i finalen där man ställdes mot Team LP. Nu skulle det visa sig bli en skräll i finalen då Team LP vann med 2-1 och därmed tog man den fjärde raka inteckningen i segerbucklan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser