Annons

Karneval i sommar

Landskronakarnevalen har firat stora triumfer de senaste åren. Under Olle Larssons ledning har organisationen blivit välsmord. Nu har Landskrona Kommun samt Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation, LISA kommit överens med Olle Larsson i Karnevalsbolaget, om att arrangera den stora festen de kommande två åren.
– Det är naturligtvis jättekul att Karnevalen kommit för att stanna. Nu kommer Landskronaborna och turisterna att kunna se fram emot ett leende Landskrona. Dessutom kommer föreningarna inom LISA att kunna tjäna en rejäl slant, säger Gunnar Nilsson, ordförande i LISA.

Troligtvis kommer karnevalen att ligga under vecka 28 som i fjol. Exakt datum dock inte spikat.Vad Landskrona Direkt erfar rör detta sig om att arrangörerna gärna vill återta sista helgen i juli, en tidpunkten som Helsingborgs Festivalen lagt beslag på. Enligt uppgifter ska årets regndrabbade Helsingborgs Festival gått med brakförlust.
– Det stämmer inte alls. Det blir festival i Helsingborg vecka 30. Vem som tar över huvudansvaret är dock inte klart, säger Bertil Alm som arbetar med Helsingborgs Festivalen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser