Annons

Hoogans Hjältar är tillbaka

Det landskronitiska reggaebandet med samhällsattityd, Hoogans Hjältar, är tillbaka efter tio års tystnad.
Från originalsättningen är det Skip, Malwin och jag som finns kvar. Vi kommer dessutom att introducera våra nya vänner Brynäs och Erik, säger Roland ”Stolle” Telin som på sitt sällsamt gemytliga sätt åter är redo att greppa mikrofonen och leverera visdomsord.
Det var ett tag sedan nu. Vi kommer att köra en blandning av gamla hits och nya låtar, säger han och avslöjar att comebacken sker på för honom välkända domäner.
– Vi spelar på Black & Whites första Efterfest. När jag själv var ordförande i klubben kallades det för Luciarock. Vi kommer att spela klockan 21.30 på lördag så jag hoppas verkligen att det inte krockar med någon BoIS-match under Nightcap. Eller för den delen Glumslöv – Härslöv.

Utöver Hoogans Hjältar ställer sig Sham Rock Saints på scen klockan 23.15 och nya som gamla medlemmar hälsas välkommen till supporterklubben som huserar uppe på Karlslundstorget. Att arrangemanget och comebacken sammanfaller med just Nightcap ser den tidigare supporterbossen som positivt.
– Då finns det gott om folk i rörelse. Kan det bli bättre en lördag? Fotboll och musik!

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser