Annons

Dags söka Rotary stipendier

Är du ung och arbetar med – eller planerar att starta ett projekt i skolan eller i din förening som vill bygga broar mellan barn och ungdomar med olika etnisk bakgrund? Då har du möjlighet att söka ett stipendium av Landskrona Citadell Rotaryklubb och Landskrona Rotaryklubb.

Klubbarna delar för tredje året ut ett eller flera stipendier (totalt 10.000 kronor) till barn och ungdomar som genom aktivt arbete medverkat till att i Landskrona skapa mångkulturell förståelse bland barn och ungdomar.
Stipendierna riktar sig till projekt som skapar internationell förståelse, stärker individens frihet och uppmuntrar en anda av förståelse för alla andra människor och bygger broar mellan barn och ungdomar med olika etniskt ursprung. Projektet ska skapa ett aktivt engagemang av barn och ungdomar.

Annons
 

Stipendierna kommer att delas ut i anslutning till Rotarys ”Världsförståelse- och fredsdag” 23 februari.

Ansökan om stipendier ska skickas till tomas.johansson@lks-gy.org.
Med ansökan behöves en enkel beskrivning av projektet på max. en halv A 4-sida. Ansökan ska ha inkommit senast 1 februari 2008.

Frågor rörande stipendiet besvaras av Tomas Johansson tel 0418-47 05 36.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser