Annons

Landoras P14 vann inomhusturnering

BK Landora deltog i helgen med två lag i Epecon cup i Påarp.
Landoralagen hade turen att undvika varandra i gruppspelet där Landora 1 slutade tvåa och Landora 2 vann sin grupp.
Killarna visade prov på ett stabilt inomhusspel och mer namnkunniga lag besegrades med finess och elegans. Detta trots att vi bara hade en inomhusträning i bagaget, säger lagets tränare Hasse Waldemarsson.

Slutspelet lottades oturligt så att de båda Landoralagen möttes i semifinal. Här gjorde Landora 1 processen kort mot sina ”lagkompisar” och final mot Högaborg väntade. Finalen började olyckligt med ett tidigt mål i nacken för landskronakillarna som direkt blev satta under press.
Detta hanterades med bravur och efter fem minuter av matchen hade vi vänt till en 2-1 ledning, berättar tränaren som fyra minuter från fulltid skulle åka på en kalldusch. Fulltid 2-2 och matchen fick avgöras med ”sudden”. En spelare från varje lag plockades av planen varannan minut och till slut återstod spel två mot två.
– Våra mest kallhamrade spelare skickades in på banan och det tog bara 30 sekunder innan Adin Vreva kunde avgöra matchen efter ett välriktat skott, säger en glädjestrålande Hasse Waldemarsson.
– Otur för Högaborg som nog på förhand hade räknat med att få hänga guldmedaljerna runt halsen. Detta var första turneringssegern för BK Landora och det kryddades med en fin tredjeplats för vårt andra lag. Jätteroligt att vårt långsiktiga arbete nu börjar visa resultat, avslutar tränare Waldemarsson.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser