Annons

Lejonet föll mot Trelleborg

Lejonet förlorade söndagens match mot Trelleborg på hemmais med 2-5 inför 97 åskådare.

Gästerna satte full fart från första nedsläpp och kunde redan efter 3.07 göra 1-0. Sex (!) sekunder senare stod det 0-2 på resultattavlan. När sedan Lejonet drar på sig en utvisning var det många som trodde att matchen skulle var körd. Istället repar hemmalaget mod. Klara utvisningen och kan strax därefter reducera genom Mattias Hermansson.

Annons
 

Utvisningarna fortsätter dock att drabba Lejonet och i inledningen av andra period får man spela tre mot fem i över en minut.
– Vi reder ut detta boxplay, men hinner inte hämta andan innan Trelleborg gör 3-1, berättar Tobjörn Torpling i Lejonet.
Återigen tar hemmalaget krafttag och kan reducera till 3-2 i powerplav genom Tobias Nilsson. Målet blir till en väckarklocka för gästerna som lägger i en högre växel och kan göra både 2-4 och 2-5 innan signalen för periodpaus ljuder.

Tredje perioden handlar mest om utvisningar men även om fint målvaktsspel från Johan Korpi i Trelleborgs målet.
– Trelleborg vinner rättvist för man är det bättre laget men hade våra spelare bara hållit sig på isen istället för i utvisningsbåset så kunde vi kunnat plocka både en och två poäng i denna match. Här har vi mycket att jobba på, poängterar Torpling avslutningsvis.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser