Annons

Stenkastning oacceptabelt

Med anledning av stenkastning mot brandkår och polis vid branden på Koppargården har kommunalråd Torkild Strandberg haft en sittning med räddningschef Eva Löwbom för att orientera sig om problemet samt se vad som kan göras för att förebygga liknande incidenter i framtiden.
Stenkastning mot brandkår och polis är helt oacceptabla handlingar. Under hösten har vi fått uppleva att grupper av människor hotar viktiga samhällsfunktioner. Detta måste vi reagera fast och bestämt emot. Jag har därför bett räddningschef Eva Löwbom att inleda ett arbete som på både kort och lång sikt motverkar ett sådant beteende. Evas uppdrag är att samla representanter för flera samhällsfunktioner som skola, polis och socialtjänst, säger kommunalråd Torkild Strandberg

Den 4 december har Eva Löwbom kallat till ett första möte. På mötet kommer representanter från Polis, Räddningstjänst, Brottsförebyggande rådet, Barn- och Ungdomsförvaltningen samt Vuxenförvaltningen att finnas med.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser