Annons

Miljoner till kvinnofrid

Landskrona kommun har idag tillsammans med kvinnojouren ISIS och Röda Korset beviljats 3.8 miljoner kronor i utvecklingsmedel angående våldsutsatta kvinnor och barn som bevittnar våld. Pengarna kommer från Länsstyrelsen.

Arbetet som redan har påbörjats kommer nu att ta ytterligare fart. Genom det ekonomiska tillskottet kan samarbetet mellan de tre aktörerna utvecklas.
– Detta borgar för att den nysatsning som nu görs på kvinnofridsfrågan kan utvecklas ännu mer, säger Lotta Olander verksamhetschef på Vuxenförvaltningen i Landskrona.

Annons
 

– Ett stort grattis till alla inblandade parter som har gjort det här möjligt! Det ligger hårt arbete bakom och det är oerhört glädjande att vi får vara en del i den utökade satsningen som de extra pengarna innebär, säger Mattias Adolfsson (fp), ordförande för vuxennämnden i Landskrona kommun.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

 

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser