Annons

Linderoth har synts i Landskrona

Spekulationer om vem som ska träna BoIS har pågått i månader. Redan den 11 oktober utsåg vi Anders Linderoth till den hetaste kandidaten. Och sedan dess har klubben inte velat kommentera tränarfrågan. Enligt uppgifter i dagens Skånska Dagbladet ska Anders Linderoth sedan en tid tillbaka hyra ett hus utanför Häljarp. Källor till Landskrona Direkt vidimerar den historien.

Enligt Skånskan tar Anders Linderoth även med sig Viborgs svenska målvakt John Alvbåge. Skulle så bli fallet slår BoIS alltså två flugor i en smäll, efter Lee Baxters plötsliga avhopp till AIK.
Landskrona Direkt har sökt ansvariga i BoIS men lyckades först endast nå fotbollsutskottets Lennart Olsson som i sin tur hänvisar till sportchef Mats Aronsson alternativt ordförande Kenneth Håkansson.
– Jag har fortfarande ingen kommentar till de namn som du för fram, säger Kenneth Håkansson till Skånska Dagbladet.

Annons
 

Senare på eftermiddagen lyckades vi få en kommentar från Mats Aronsson.
– Jag har egentligen ingen kommentar till artikeln. Vad gäller Alvbåge stämmer inte detta alls. Vi ser Sebastian Karlsson som förstemålvakt och letar alltså efter en andramålvakt vilket knappst Alvbåge hade varit intresserad av.

Om inte förr så i början på nästa vecka….

Läs mer:
BoIS dementerar rykten om Anders Linderot

Läs Skånska Dagbladets artikel

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

 

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser