Annons

Marie Lindberg i kyrkan

Tisdagens traditionella julkonsert ”I Juletid” i Sofia Albertina kyrka lockar med Marie Lindberg, som sjöng sig rakt in i publikens hjärta vid senaste Melodifestivalen, tillsamman med trumpetaren Magnus Johansson.

Marie och Magnus gör tillsammans med lokala körer hela 30 julkonserter från Trelleborg i söder till Sandviken i norr med framträdanden främst i kyrkor.
Marie och Magnus ackompanjeras av organisten Lennart Palm, mångårig samarbetspartner till Magnus, samt på piano av Marcos Ubeda, bekant bland annat för sitt kapellmästarskap i olika TV-program och som kompositör av Afro-Dites schlagervinnare Never Let It Go från 2002.

Annons
 

För tredje året medverkar även kören Aquarello i julkonserten Kören, som är en blandad kör från Landskrona i var med redan 2005, då med Lillbabs i en fullsatt Sofia Albertina kyrka. Året därpå medverkade Cindy Peters och kyrkan var denna gång ”knökafull” och man hoppas på fullt hus även i år.
Det går att förköpa biljetter hos Bok & Papper på Eriksgatan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser