Annons

Framgångsrik tävlingshelg

GF Idrott Konståkning i Landskrona deltog i helgen med 17 tävlingsåkare i Slottstrofén i Malmö. Det blev en framgångsrik helg med fem stycken pallplatser och diverse andra goda placeringar. De fem som stod på prispallen är följande: Caroline Petersson 1:a i Ung 13 A, Annika Karlsen 1:a i Ung 13 B, Emilia Andersson 2:a i Jun B, Tilda Holmström 3:a i Ung 13 B samt Nora Falk 3:a i Minior A.

– Det är otroligt positivt för klubben att ha så här många duktiga åkare att skicka ut på tävling. Konståkningen i Landskrona seglar absolut i medvind, säger Helene Karlsen, vice ordförande i föreningen.

Annons
 

Åkarna gör nu ett uppehåll i tävlandet för att lägga ner all energi på repetitionerna av klubbens välkända julshow. Denna går av stapeln 14 – 15 december i Landskrona ishall och har i år temat En resa mot julen.
– Där kommer alla åkare från skridskoskoleåkare till SM-åkare att delta och det blir en fartfylld och färgsprakande föreställning som alla är välkomna att se, avslutar Helene Karlsen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser