Annons

Tack och adjö Baxter!

Det var en revanschsugen Lee Baxter som ställde sig mellan stolparna i BoIS mål i höstas.
När väl chansen kom, tog han den. Efter en fantastisk höst där Lee Baxter statistiskt sett var Superettans bästa målvakt, står det nu klart att han lämnar BoIS för att bli målvaktstränare i AIK.
Smärtan i min hälsena omöjliggjorde fortsatt spel, jag har sedan tidigare bestämt mig för att gå vidare i en roll som tränare den dag jag inte längre spelare fotboll. Det känns inspirerande att komma tillbaka till AIK – en speciell miljö för mig. Jag ser fram emot att samarbeta med övriga tränare i laget, säger Lee Baxter till klubbens hemsida.

När BoIS i helgen var med sina sponsorer i Madrid antydes det att det fanns intresse från andra klubbar för Lee Baxters tjänster. Bland annat ska Gefle ha visat intresse för målvakten.
När nu Lee väljer att lägga de aktiva målvaktshandskarna på hyllan kommer det delvis som en överraskning.
Det är olyckligt för oss att mista en spelare av Lees kaliber. Han har en vinnarskalle som går utan på det mesta och är en perfektionist ut i fingerspetsarna. Det är svårt att hitta killar med en sådan fin karaktär som hans. Nu stod valet mellan operation och en rehabtid på kanske upp emot ett år. Detta är en chans han är värld alla dagar i veckan. Vi önskar Lee all lycka med det nya uppdraget, säger Per Harrysson, styrelseledamot i BoIS och tillägger att Lee är ett perfekt ämne som tränare.

Annons
 

Vad som nu händer på målvaktsfronten i BoIS återstår att se.
– Vi får naturligtvis börja titta efter en ny målvakt, säger Per Harrysson avslutningsvis.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser