Annons

Stadsbussar till Häljarp och Glumslöv nästa år

Från och med juni 2008 kommer det att gå stadsbusstrafik i regi av Skånetrafiken mellan Lanskrona och Häljarp, samt Glumslöv. Detta hävdar Björn O Persson, ordföranden i tekniska nämnden i ett pressmeddelande. Dessutom kommer Örja och Infarten att få motsvarande trafik från och med januari 2009.
– Det här är utomordentligt glädjande för Landskrona. Vi kan hoppas, att biltrafiken minskar när det finns en bra förbindelse till centrum. Det är idag ett stort problem att de flesta kör bil. Det kommer också att hjälpa till att stärka centrum, då det kan bli än mer naturligt för boende i Häljarp och Glumslöv att handla i Landskrona Centrum. Det här är en viktig miljösatsning för Landskrona. Det stärker de projekt, som bland andra HSB planerar i Häljarp, skriver Björn O Persson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser