Annons

Även BoIS ungdomssatsningen prisades

Det var inte enbart BoIS i Centrum-projektet som uppmärksammades av Svenska Spel igår. Även klubbens ungdomssatsning prisades. Vid ett möte mellan klubbarna inom Svensk Elitfotboll som föregick Fotbollsgalan erhöll Landskrona BoIS en ungdomsbonus på hela 200 000 kronor.
– Detta är ett led i det avtalet som finns mellan Svenska Spel och Svensk Elitfotboll att premiera klubbarna i Superettan som har det yngsta spelarna i sin trupp över en säsong, berättar Tommy Theorin generalsekreterare i Föreningen Svensk Elitfotboll.
– Det är återigen ett bevis för att BoIS är duktiga på att främja egna unga talanger, poängterar han.

Noterbart från mötet i övrigt och som är aktuellt för publiken i Landskrona var besluten rörande underlaget.
– Det har varit väldiga diskussioner under året rörande gräsets längd. Nu beslutade vi att detta får högst vara 3,5 centimeter högt, säger Tommy Theorin och berättar att man även tog fram bestämmelser för hur klubbarna får vattna planen innan avspark.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser