Annons

Hyfsad helg för Lejonet

Möjligen kan man tolka helgens resultat som att årets upplaga av Lejonet kommer att bli ett mittenlag. Fredagens match mot tabelltvåan Sannarp blev en spelmässigt någorlunda jämn historia men där gästerna trots allt är tyngre och till slut kan vinna med 6-2.
Vi förlorar mot ett mycket bättre lag. Men killarna gör trots allt en mycket bra insats. Kul att kvällens två debutanter, Mikael Andersson och David Losell, gör vars ett mål, säger Torbjörn Torpling från Landskrona Hockey.

På söndagen gästade poänglösa Malmö Kryptonics Karlslundshallen och bottengänget hade inget att hämta. Första perioden kom att präglas av utvisningar. Andra och tredje blir betydligt bättre sett med landskronaögon. Bättre fart under skidskorna och då kom också målen.
Ingen match som går till historien men en säker och komfortabel seger, konstaterar Torbjörn Torpling efter 9-1 segern.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser