Annons

Anki Nilsson Årets Landskronit – I Stockholm Anki Nilsson mottog på fredagskvällen utmärkelsen Årets Landskronit i Stockholm

Under högtidliga former vid den sammanslagna Gåsafesten med Landskroniter i Stockholm och Malmöpojkarna i Stockholm på fredagskvällen fick Landskronatösen Anki Nilsson ta emot priset som Årets Landskronit 2007.

I motiveringen stod bland annat att Anki fick priset ”för hennes entusiasm och musikalitet, som gett Landskronaborna Allsång i Slottscaféet under tio års tid till stor glädje för publik och gästande artister. Anki har genom åren vuxit fram som Landskronas främsta sångfågel på hemmaplan och har gett staden massor av PR.”

Annons
 

Pris och diplom delades ut av Landskroniternas ordförande Kristina Ossmer.

Den första Gåsafesten med de två systerföreningarna blev en minnesvärd afton med god mat och gott humör. Anki tackade för utmärkelsen genom att berätta om sin musikaliska karriär tillsammans med sånginslag, som framkallade tårar på kinderna hos många av de många skånska gästerna på festen.
– Jag satt i bilen när min mobil ringde och det var föreningens vice ordförande tillika min gamle vän, Lennart Andersson som ringde. Han frågade vad jag skulle göra den 9 november och jag sade att jag inte hade något speciellt i almanackan, säger Anki Nilsson till Landskrona Direkt och fortsätter.
– När han sade att jag skulle bli utsedd till Årets Landskronit blev jag först överrumplad och chockad. När det väl lagt sig kände jag mig hedrad, avslutar Anki som alltså igår var på plats i Stockholm med sin make för att mottaga utmärkelsen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser