Annons

Tuff helg väntar Lejonet

Lejonet står inför en tuff helg med två hemmamatcher på tre dagar. Då passar laget på att förstärka ytterligare. I förra veckan gjorde hockeyklubben klart med det rutinerade nyförvärvet Kristoffer Starck och i veckan anslöt tre nygamla ansikten.

17-åriga backlöftet David Losell, som tidigare spelat i Lejonets framgångsrika 90-kull och senast i MIF:s juniorlag återvänder till moderklubben.
– Vi hoppas att Davids papper ska hinna komma i tid så att han blir spelklar till kvällens match, säger tränare Vesa Ruuskanen.
– David är en spelare med oerhört stor framtida potential.

Annons
 

Klar för spel ikväll är anfallaren Mikael Andersson, 20 senast i Åstorp.
– Ytterligare en hemvändare. Även om truppen nu börjar bli stor så tackar vi inte nej till spelare med Lejonethjärta, säger Vesa Ruuskanen som till nästa helg även hoppas ha klart med Mattias ”Tacci” Nilsson.

Ikväll väntar serietvåan, den nybildade halmstadklubben Sannarps HC.
– Det är ett bra gäng det vet vi. De har bland annat elva spelare med meriter från allsvenskan. Men får vi spelet att stämma så ska vi kunna ta dom, hoppas tränare Ruuskanen som försöker glömma domardebaclet senast mot Limhamn.
– Jag brukar aldrig kommentera domarinsatsen men mot Limhamn var den inte bra för att inte säga direkt matchavgörande. Kan vi spelmässigt komma upp i samma nivån även i helgen så ska vi komma ett par poäng starkare ur den. Kul också att så många hittade ut till ishallen senast. Nu hoppas vi att minst lika många kommer ikväll och på söndag.

Lejonet spelar enligt följande i helgen.
Ikväll klockan 19.00 mot Sannarp och klockan 17.00 på söndag mot Malmö Kryptonics. Båda matcherna i Landskrona Ishall.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser